Βγήκε η Bizman Academy!

Μετά από πολύ δουλειά και αγάπη βγήκε η Bizman Academy στον αέρα!

Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Χρειάζεστε δεξιότητες πωλήσεων αλλά δεν ξέρετε πως να ξεκινήσετε.

Έχετε προσωπικό που θέλετε να εκπαιδεύσετε αλλά δεν έχετε ούτε τον χρόνο ούτε τα χρήματα.

Θέλετε να γίνετε πιο παραγωγικοί αλλά δεν θέλετε να χάσετε χρόνο ψάχνοντας πληροφορίες.

Έχετε τμήμα πωλήσεων και πρέπει να φέρετε άμεσα αποτελέσματα μαζί με την εκπαίδευση του.

Εάν σας συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, χρειάζεστε την Bizman Academy! Μια κοινότητα για τις πωλήσεις, την παραγωγικότητα και την ψυχολογία επιτυχίας!

Τι σας προσφέρει η Bizman Academy;

Αποκλειστικές Εκπαιδεύσεις Κάθε μήνα έχουμε 2 αποκλειστικές εκπαιδεύσεις για τις πωλήσεις και 2 για την παραγωγικότητα στις κοινότητές μας!

Δωρεάν online courses: Με την εγγραφή σας στην κοινότητα πωλήσεων ή παραγωγικότητα παίρνετε όλα τα courses μας για αυτά τα θέματα ΔΩΡΟ!

Κοινότητα υποστήριξη: Ένα μέρος όπου εκτός από την εκπαίδευση μπορείτε να βρείτε και ανθρώπους με τους ίδιους προβληματισμούς και ενδιαφέροντα!

Η κοινότητα μας, που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στην πλατφόρμα του Facebook, πλέον έχει το δικό της σπίτι!

Εδώ μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να λύσουμε απορίες, να εκπαιδευτούμε χωρίς τους περιορισμούς και την επιλεκτική προβολή μιας μεγάλης πλατφόρμας όπως το Facebook! Εδώ μπορείτε να μας γνωρίσετε ακόμα περισσότερο, βλέποντας πως ξεκινήσαμε και τι κάνουμε. Απλά δείτε εδώ για περισσότερα.Το δικό μου όραμα είναι ένα: Μια κοινότητα που θα δίνει την δυνατότητα σε όλους να εκπαιδευτούν σε όλα τα κομμάτια της επιχειρηματικότητας (πωλήσεις, μάρκετινγκ, παραγωγικότητα) με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Και τώρα μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλη της!

Υπάρχουν 3 κοινότητες στην Bizman Academy και μπορείτε να δείτε περισσότερα για την κάθε μία κάνοντας κλικ στην εικόνα της παρακάτω!

Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερα για την Bizman Academy βλέποντας την παρακάτω σύντομη παρουσίαση!

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση