ΝΕΟ VW e-UP!

Αυτονομία 150 χιλιόμετρων με κόστος 5 ευρώ

 

VWUp1

Στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει η Volkswagen το e-Up!. 

Μετά την ανακοίνωση για τη δημιουργία του υβριδικού Up μέσα στην επόμενη διετία, η VW ετοιμάζεται να βγάλει άμεσα στην κυκλοφορία το ηλεκτρικό Up! 

Οι δοκιμές του πραγματοποιούνται εδώ και μία διετία οπότε ήλθε το πλήρωμα του χρόνου. Στα τέλη της η χρονιάς θα διατίθεται κανονικά στη γερμανική αγορά το μικρό της VW που χρειάζεται μόλις πέντε ευρώ για να καλύψει απόσταση 150 χιλιομέτρων. 

Ο ηλεκτροκινητήρας που χρησιμοποιεί έχει μέγιστη ισχύ 82 ίππους και υπό σταθερή λειτουργία παράγει 55 ίππους και 210Nm ροπής. Από πλευράς επιδόσεων λίγη σημασία έχουν τα 14 δευτερόλεπτα που απαιτούνται για τα πρώτα 100km/h και η τελική των 135km/h. 

Σημαντικότερη είδηση είναι η δυνατότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου των 18,7kWh να μπορεί να φορτιστεί στο 80% της μέγιστης χωρητικότητας σε χρόνο 30 λεπτών. 

Το e-Up! είναι αρκετά βαρύ για ηλεκτρικό και τα 1.185 κιλά είναι τοποθετημένα χαμηλά στο πάτωμα βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά. 

Οπτικά το μικρό ηλεκτρικό ξεχωρίζει από τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα LED αλλά και τις επεμβάσεις για τη βελτίωση της αεροδυναμικής στη μάσκα και τις ποδιές.

 

VWUp2

 

 

 

VWUp3

 

 

VWUp4

 

VWUp5

 

VWUp6

 

VWUp7

 

{socialbuttons}

Αφήστε μια απάντηση