Instagram, TikTok, Twitter και άλλες 14 πλατφόρμες θα πρέπει να συμμορφωθούν με νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές Υπηρεσίες
Διαβάστε περισσότερα →Δημιουργία eahop με ελάχιστο κόστος και πολλά πρόσθετα με την πλατφόρμα ECWID.
Διαβάστε περισσότερα →Φρούτα: Είναι καλύτερο να τα ξεφλουδίζουμε; Για να φάμε τα φρούτα μας και τα λαχανικά μας πάντα τα ξεφλουδίζουμε. Ιδίως τα τελευταία χρόνια που τα φυτοφάρμακα και τα συντηρητικά χρησιμοποιούνται ακόμα περισσότερο. Είναι όμως σωστό; Συχνά δεν χρειάζεται. Στις φλούδες των φρούτων όπως το μήλο ή το
Διαβάστε περισσότερα →Καθώς η διαφάνεια των πολλών ηθικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που διατηρούνται από μεγάλες εταιρείες δημιουργεί πιο ενημερωμένους και ενδυναμωμένους καταναλωτές, οι μικρές επιχειρήσεις δεν είναι απλώς η επιλογή που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά. Συχνά είναι πιο βιώσιμες, ηθικά παρασκευασμένες, υψηλότερης ποιότητας και σε θέση να
Διαβάστε περισσότερα →Τα καρότα είναι σε αμέτρητα φαγητά και σαλάτες. Εκτός όμως από την γεύση τους είναι και υγιεινά. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά.
Διαβάστε περισσότερα →Πώς να ξεκινήσεις τη δική σου online επιχείρηση μόδας Βήμα 1 Καθόρισε τον προσανατολισμού του site για την online επιχείρηση μόδας σου. Θα πουλάς χειροποίητα αξεσουάρ; Είδη ομορφιάς; Εάν πουλάς ρούχα, σε ποιους θα απευθύνεσαι; Σε γυναίκες, άντρες ή και τα δύο; Το site θα μπορούσε να
Διαβάστε περισσότερα →Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι εντόπισαν τον μηχανισμό που κάνει τα μαλλιά να γίνονται γκρίζα, ανακάλυψη που θα μπορούσε να βοηθήσει να αντιστραφεί ή να σταματήσει η διαδικασία. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τον μηχανισμό για το γκριζάρισμα των μαλλιών, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη θεραπείας για την
Διαβάστε περισσότερα →Όταν μιλάμε για παραγωγικότητα και συνεργατική εργασία οι ομάδες πάντα προσπαθούν να βρουν το πλεονέκτημα. Ο τρόπος που εργαζόμαστε εξελίσσεται διαρκώς, και με αυτό εξελίσσονται και το εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να φέρουμε εις πέρας την εργασία μας.
Διαβάστε περισσότερα →Οι άνθρωποι που αγαπούν τη μεσογειακή διατροφή έχουν έως και 23% χαμηλότερο κίνδυνο για άνοια σε σχέση με όσους καταναλώνουν λιγότερο συχνά μεσογειακές τροφές. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «BMC Medicine», η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή, πλούσια σε τροφές, όπως τα θαλασσινά, τα λαχανικά, τα φρούτα
Διαβάστε περισσότερα →Η συνήθεια της δουλειάς Τι κάνει κάποιος που μόλις τελείωσε την συγγραφή του νέου του βιβλίου; Μα φυσικά προχωράει στην δουλειά για το επόμενο. Μόλις πριν λίγες ώρες έκανα τις τελευταίες διορθώσεις και έστειλα το νέο μου βιβλίο, και πρώτο της σειράς No BS Guides με τίτλο
Διαβάστε περισσότερα →